fbpx
Ingyenes
ICDL vizsga felkészítő

IT biztonság

 

Mire emlékszel a fenti videóból?

Előbb-utóbb mindenkit utolér az internet sötét oldala, minél többet használod a netet, annál hamarabb. Viszont a kellemetlenségek késleltethetők vagy akár elkerülhetők ha tisztában vagyunk néhány IT biztonsággal kapcsolatos alapfogalommal.

Videóval, könyvvel, majd játékokkal, anagrammákkal, tesztekkel, keresztrejtvénnyel ismerkedünk meg a témakör fogalmaival rejtelmeivel.

Az IT-biztonság játékait, tesztjeit nagyobb sikerrel teljesíted, ha már tapasztalatot szereztél számítógép- és internet használatban, melynek során találkoztál fogalmakkal, definíciókkal.

A tananyag végén ECDL vizsgán szereplő kérdéseket tanulhatod szintén játékos formában, de kipróbálhatod magad automata próbavizsgán is. Ha a próbavizsgán 75%-nál jobban teljesítesz, biztos sikeresen teljesíted majd az éles vizsgát ahol a gyakorolt tesztkérdésekkel fogsz találkozni.

A videózáshoz, a könyvhöz és a gyakorló játékokhoz jó szórakozást kívánok.  

Leckék

Ajánlott szint

Az internetem nem lehetünk biztonságban, de néhány szabály betartásával, néhány fogalom megismerésével csökkenthetjük annak veszélyét, hogy áldozattá váljunk. Fogalmakal, esetekkel ismerkedünk meg játékos formában.

Mentorod:

Kuknyó Zoltán

Kuknyó Zoltán

MS Office - Word, Excel, Access , Graphic - Adobe, Corel

Search