fbpx

Elállási tájékoztató

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a ecdlonline.hu -n kötött szerződéstől.

Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor a tananyagot az Ön részére aktiválták.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: "PC-SCHOOL" Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft. 4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll a szerződéstől, "PC-SCHOOL" Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft. a kifizetett teljes vételárat bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással téríti meg legkésőbb az elállást követő 14 (tizennégy) napon belül.

Ön köteles minden weblapról származó anyagot letörölni. A tananyagokról másolat nem készíthető, másnak át nem adható. Az ebből eredő károkat köteles megtéríteni.

 

Kapcsolati lehetőségek

4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17

  • dummy(+36 42) 406-968

  • dummy(+36 20) 337-1927

  • dummy info@ecdlonline.hu

Hírlevél

E-mail címedre időnként szakmai újdonságokat, érdekességeket küldünk

Search