fbpx

Interaktív gyakorló tréning

Az előzetes tudással már rendelkezőknek kívánunk segítséget nyújtani az ICDL vizsgákra való felkészülésben az gyakorlati feladatsorra.. A tréning 3 „lépcsője” úgy került kialakításra, hogy segítse a felhasználót saját, aktuális digitális kompetenciáinak felmérésében, a hiányosságainak gyakoroltatásával pedig meg is tanítsa azokat.

  • Az első lépcső, hasonlóan az ICDL próbavizsgához, egy szintfelmérő tesztet tartalmaz, amely felméri a felhasználó aktuális tudásszintjét.

  • A következő, második fázisban segítséget ad a hibásan megválaszolt feladatok megoldásához. Itt  a felhasználó csak azokat a részfeladatokat kapja meg, amelyeket a szintfelmérés során hibásan válaszolt meg, majd egészen addig próbálgathatja a megoldásokat, míg helyesen meg nem oldja azokat.

  • A harmadik, egyben utolsó fázisban segítség nélkül kell megoldani a második fázis kérdéseit, majd kiértékeli az eredményt és azt is megmutatja, mennyit fejlődött a vizsgára készülő az első fázis óta.

A tréning bármikor megszakítható, s ugyanonnan folytatható a következő alkalommal, ezzel is rugalmasabbá téve a használatot, de csak egyszer oldható meg végig.

Az interaktív gyakorló tréninget azoknak ajánlom, akik már rendelkeznek előzetes ismeretekkel egy témakörből (modulból), már tanulták az adott témakört, de még nem biztosak abban, hogy a vizsgakövetelményeknek mindenben megfelelnek, továbbá valamilyen automatikus felületen szeretnék azt megtanulni.

Interaktív gyakorló tréning rendelése

Kapcsolati lehetőségek

4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17

  • dummy(+36 42) 406-968

  • dummy(+36 20) 337-1927

  • dummy info@ecdlonline.hu

Hírlevél

E-mail címedre időnként szakmai újdonságokat, érdekességeket küldünk

Search